Konesilta Oy

STORT URVAL MARKBYGGNADSMASKINER | KÄRSÄMÄKI, TAMMERFORS

Konesilta Oy är ett ledande solvent företag som importerar och säljer markbyggnadsmaskiner. Vi är den officiella importören av Kubota-markbyggnadsmaskiner i Finland. Lä mer om Kubotas markbyggnadsmaskiner!
Styrkorna i vår verksamhet är en utmärkt produktkännedom och ett brett urval av närmare 200 bytesmaskiner i olika prisklasser. Vi är kända för att vara ett pålitligt maskinföretag med full service. Sedan år 2011 har vi levererat över 3 500 maskiner till nöjda kunder runt om i Finland och världen.
Våra verksamhetsställen finns i Kärsämäki och Tammerfors. Se bytesmaskiner och finn din egen »


Inbytesmaskiner till konkurrenskraftiga priser

Vår verksamhetsidé’ är enkel: stora volymer, både vid inköp och försäljning, kombinerat med en effektiv verksamhet och en slimmad kostnadsstruktur möjliggör försäljning av inbytesmaskiner som är i mycket bra skick till konkurrenskraftiga priser. Välkommen att bekanta dig med vårt urval på plats och ställe eller klicka på länkarna till Tillbehörsaffären eller Inbytesmaskinaffären!


Stort urval av nästan 200 bytesmaskiner

  • Minigrävmaskiner
  • Midigrävmaskiner
  • Grävmaskiner
  • Hjullastare
  • Hjulförsedda grävmaskiner
  • Samt ett omfattande urval snabbfästen, gripar, skopor och specialskopor!

Service- och utrustningspunkt med betjäning

Vårt betjäningskoncept kompletteras av vår eget service- och utrustningspunkt, där vi kan betjäna varje kund enligt dennes individuella behov.


Vår transporttjänst levererar dina maskiner på ett behändigt sätt!

Vår transporttjänst ser till att maskinerna levereras direkt till kunden, snabbt och smidigt. Erikoiskuljetus Kyllönen Oy har stor erfarenhet och ansvarar för maskin- och specialtransporter. Vi samarbetar också med. Vi samarbetar också med Koneselkä Oy, som importerar och säljer markbyggnadsmaskiner.

Ta kontakt

esite

engcon  smp marttiini suomen vahvimmat aaa

Klicka här för att använda kartan!

Vägbeskrivning