Konesilta Oy

BRA URVAL KOMPAKTMASKINER | KÄRSÄMÄKI, TAMMERFORS

Konesilta Oy är ett solitt och ledande företag inom import och försäljning av nya och begagnade kompaktmaskiner (1-8 ton) för markbyggnad. Våra styrkor är en utomordentlig produktkännedom och ett brett urval (nästan 150 st.) olika inbytesmaskiner i olika prisklasser. Vi är kända som ett pålitligt maskinhus med fullservice – sedan 2001 har vi levererat mer än 2500 maskiner till nöjda kunder runt om i Finland och i resten av världen. Våra kontor finns i Kärsämäki och i Tammerfors.
Bekanta dig med våra inbytesmaskiner och hitta din egen! »


Inbytesmaskiner till konkurrenskraftiga priser

Vår verksamhetsidé’ är enkel: stora volymer, både vid inköp och försäljning, kombinerat med en effektiv verksamhet och en slimmad kostnadsstruktur möjliggör försäljning av inbytesmaskiner som är i mycket bra skick till konkurrenskraftiga priser. Välkommen att bekanta dig med vårt urval på plats och ställe eller klicka på länkarna till Tillbehörsaffären eller Inbytesmaskinaffären!


Ett brett urval på nästan 150 inbytesmaskiner

  • Minigrävmaskiner
  • Midigrävmaskiner
  • Grävmaskiner
  • Hjullastare
  • Grävmaskiner med hjulchassi
  • Samt ett täckande urval snabbfästen, skopor, gripar och specialskopor!

Service- och utrustningspunkt med betjäning

Vårt betjäningskoncept kompletteras av vår eget service- och utrustningspunkt, där vi kan betjäna varje kund enligt dennes individuella behov.


Vår transporttjänst levererar dina maskiner på ett behändigt sätt!

Vår transporttjänst ser till att maskinerna levereras direkt till kunden, snabbt och smidigt. Erikoiskuljetus Kyllönen Oy har stor erfarenhet och ansvarar för maskin- och specialtransporter. Vi samarbetar också med. Vi samarbetar också med Koneselkä Oy, som importerar och säljer markbyggnadsmaskiner.

Ta kontakt

engcon  smp marttiini suomen vahvimmat aaa

Klicka här för att använda kartan!

Vägbeskrivning